Tjänster

Våra tjänster bygger på din säkerhet. Vi jobbar med många olika områden som du kan läsa mer om här. Hittar du mot förmodan inte det du söker så kontakta oss så hjälper vi dig!

Vindkraft

Vindkraft

Vi kan erbjuda er som kund en rad olika tjänster när det gäller vindkraft. Vår erfarna personal är tränad för att arbeta på höga höjder och vindkraft är en av våra starkaste grenar.

Vattenkraft

Vattenkraft

Vattenkraften är ett av våra specialområde som vi kan stoltsera med flera projekt där vi har levererat utrustning och montage för att eliminera risker som uppstår i olika områden på och under en turbin…

Industri

Industri

Aptum Fallskydd AB har lång erfarenhet och ett bra samarbete med många olika industrier som alla har olika arbetsmiljöer. Riskinventering är därför en viktig del i ett samarbete…

Klätterservice

Klätterservice

Vi kan utföra en mängd tjänster för dig inom industri och fastighet utan att använda kran eller ställning. Genom att använda sig av industriell klättring tar våra yrkesmän på sig och utför de arbeten som ni är i behov av.

Service & Montage

Service & Montage

All form av personlig utrustning eller arbetsutrustning har arbetsgivaren ett ansvar för att underhålla och ligger i ett led i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Säkert Tak

Säkert Tak

Taksäkerhet vid takarbeten och andra höghöjdsarbeten är otroligt viktigt. Vi på Aptum Fallskydd hjälper er med detta. Vi säljer rätt produkter för rätt ändamål, installerar dessa samt utbildar er personal. Vi är med hela vägen oavsett vad ni behöver hjälp med.

Konsult

Konsult

Alla arbetsgivare inser behovet av att skydda sina medarbetare från olyckor. Vi vet att sjukskrivningar och arbetsplatsolyckor kostar stora summor årligen och i värsta fall sker tragiska dödsolyckor.